TEST gehele proces in één hand

Wat we doen

Wij zijn zowel verhuurder, eigenaar als beheerder van bedrijfshuisvesting. Daarom heeft u bij ons één aanspreekpunt en kunnen wij u volledig ontzorgen. Met een lange termijnfocus investeren we in kwaliteit en duurzaamheid.

Verhuur

Met uw bedrijfsproces als uitgangspunt kijken we wat voor pand het beste past bij uw activiteiten. Maatwerk is ons handelsmerk. Samen met u gaan we op zoek naar dat ene specifieke pand. Dit kan een bestaand pand zijn, maar het kan ook een renovatieproject of nieuwbouwproject zijn.

Neem contact op

Bouw

Wij ontwikkelen op maat gemaakte bedrijfspanden met alle voorzieningen die u als huurder nodig heeft. Omdat we het hele ontwikkelingsproces in één hand hebben, houden we grip op kwaliteit en planning. Uw pand wordt altijd gebruiksklaar opgeleverd.

Bekijk hier onze projecten

Beheer

Service en Onderhoud hebben wij in eigen huis. Zo bent u volledig ontzorgd. In het geval van calamiteiten heeft u als huurder ons directe nummer. Via onze 24/7 servicedienst beschikken wij over de middelen en de mensen om meteen in actie te komen. Wij weten hoe belangrijk het is om de continuïteit van uw bedrijfsproces veilig te stellen.

Samen met ons aan de slag?

NEEM CONTACT MET ONS OP