Sinds 1952 op de kaart

Onze organisatie

Als familiebedrijf hebben wij weinig functieniveaus en staan we in direct contact met onze huurders en ander partners. Zo kunnen we snel besluiten nemen en voorkomen we vertraging in kritieke fases. Omdat we ook een eigen service en onderhoudsafdeling hebben, kunnen we 24/7 voor onze huurders klaarstaan.

Hoe we werken

Met nieuwe of bestaande huurders starten we altijd met het inventariseren van de klantbehoefte en de producteisen. Daarna zoeken we naar de juiste locatie of het juiste pand, waarna we een gebouw realiseren dat aansluit op de specifieke producteisen.

We investeren in lage onderhoudskosten en bieden 100% service. Wij blijven eigenaar van onze gebouwen, zodat huurders tijdens de leaseperiode één aanspreekpunt hebben voor service, onderhoud en uitbreidingsmogelijkheden.

Onze kennis

Dankzij onze uitgebreide kennis van de bedrijfsvastgoedsector zijn wij experts als het gaat om het verwerven van bouwkavels en het realiseren van constructie-technische en architectonische oplossingen. Deze expertise stelt ons in staat om een gebouw in minder dan zes maanden te ontwikkelen én op te leveren.

Bekijk hier wat we doen

Waarom huren?

Onze huurders zijn niet verantwoordelijk voor het onderhoud van het bedrijfspand, omdat wij dit als verhuurder voor onze rekening nemen. En wanneer uw bedrijfsproces groeit of verandert, dan bewegen wij met u mee en passen wij het pand tijdens de huurperiode aan.

Wat ons anders maakt dan andere verhuurders, is dat wij het gehele bouw- verhuur- en beheerproces in eigen hand hebben. Met onze eigen ontwikkelaars, projectteams, administratie- en service en onderhoudsafdeling, staan wij 24/7 voor onze huurders klaar. Goed contact en samenwerken vinden wij belangrijk en dit leidt tot jarenlange relaties met huurders en andere partners.

Een greep uit
onze expertises

Wij creëren panden die als een maatpak om een bedrijfsproces passen. In veel verschillende sectoren hebben wij inmiddels ervaring en expertise opgebouwd. En hier komen met de jaren steeds nieuwe expertises bij.

High tech

Voor hightech productiebedrijven realiseren wij onder andere cleanrooms, antistatische vloeren, zuiveringsinstallaties, laboratoria of speciale klimatologische installaties. Precies wat past bij uw productieproces.

Hoogwaardige logistiek

Om logistieke processen optimaal te laten verlopen, hebben wij ervaring met geconditioneerde opslagruimten, cross-docking faciliteiten en opslagfaciliteiten voor waardevolle of gevaarlijke goederen.

Productie & industrie

Uw productieproces is ons uitgangspunt, of het nu gaat om fabrieksomgevingen, werkplaatsen, speciale klimatologische installaties of kantoorruimte.

Medical

Laboratoriumfaciliteiten, operatiekamers, cleanrooms en medische productieomgevingen: op zorgvuldige wijze ontwikkelen we samen met u een pand dat bij uw medisch-specialistische omgeving past.

Automotive

Een showroom, werkplaats, magazijn of een combinatie hiervan. Met uiteraard een representatief buitenterrein. Uw pand wordt een visitekaartje naar uw klanten.

Food

Het produceren, verwerken, opslaan of distribueren van voedingsmiddelen brengt specificaties met zich mee. Naast uw productieproces, nemen we de geldende regelgeving, zoals de HACCP en de GMP richtlijnen, altijd in acht. Zo kunt u verantwoord werken.

Samen met ons aan de slag?

NEEM CONTACT MET ONS OP