Sinds 1952 kennis van bedrijfsvastgoed

Onze organisatie

Sinds 1952 verhuurt, bouwt en beheert GEVA Vastgoed bedrijfspanden die als een maatkostuum passen bij uw bedrijfsproces. Ons familiebedrijf heeft een platte organisatie. Het hele bouw-, verhuur- en beheerproces hebben wij in eigen hand. Dat maakt ons anders dan andere verhuurders. We staan in direct contact met u als huurder en al onze andere partners. Daardoor kunnen we snel besluiten nemen, wat vertraging in kritieke fases voorkomt. Tijdens de huurperiode staat onze eigen service- en onderhoudsafdeling 24/7 voor u klaar.

Hoe wij werken

Een project met nieuwe of bestaande huurders starten we altijd met het zorgvuldig inventariseren van de klantbehoefte. Aan de hand daarvan zoeken we de juiste locatie of het juiste pand. Daarna realiseren we een gebouw dat volledig aansluit op de specifieke producteisen.

Wij blijven eigenaar van onze gebouwen, zodat u tijdens de huurperiode één aanspreekpunt heeft voor service en onderhoud. Als uw bedrijfsproces groeit of verandert, dan bewegen wij flexibel met u mee. Zo past uw bedrijfspand ook tijdens de huurperiode steeds bij uw bedrijfsvoering. Goed contact en samenwerking is voor ons essentieel. Dat blijkt wel uit de jarenlange relaties met onze huurders en andere partners.

Duurzame langetermijnvisie

Omdat wij al ons vastgoed in eigendom en eigen beheer hebben, is er ruimte voor een echte langetermijnvisie. We investeren in een hoge kwaliteit van onze panden: duurzaam en met lage onderhoudskosten. Zo creëren we waarde voor u als huurder, nu en in de komende generaties. We werken met de meest volledige duurzaamheidslabels voor de Nederlandse markt: BREEAM-NL en GPR Gebouw. Door onze kennis van deze modellen voldoen de gebouwen die we hiermee ontwikkelen aan alle duurzaamheidsambities van ons en onze huurders.

Onze kennis

Door onze uitgebreide ervaring in de bedrijfsvastgoedsector zijn wij experts in het verwerven van bouwkavels en het realiseren van innovatieve maatwerkoplossingen. Samen met onze platte organisatiestructuur stelt dat ons in staat uw bedrijfspand in minder dan zes maanden te ontwikkelen en gebruiksklaar op te leveren.

Bekijk hier wat we doen

Een greep uit
onze expertises

In de loop der jaren hebben we expertise opgebouwd in veel verschillende sectoren. En met de jaren komen hier steeds nieuwe expertises bij. Ons ervaren team van specialisten realiseert een bedrijfspand dat voldoet aan uw specifieke wensen en alle geldende regels en richtlijnen binnen uw vakgebied.

Hightech

Voor hightech productiebedrijven realiseren wij onder andere cleanrooms, antistatische vloeren, zuiveringsinstallaties, laboratoria of speciale klimatologische installaties. Precies wat past bij uw productieproces.

Hoogwaardige logistiek

Om logistieke processen optimaal te laten verlopen, hebben wij ervaring met geconditioneerde opslagruimten, cross-docking faciliteiten en opslagfaciliteiten voor waardevolle of gevaarlijke goederen.

Productie & industrie

Uw productieproces is ons uitgangspunt, of het nu gaat om fabrieksomgevingen, werkplaatsen, speciale klimatologische installaties of kantoorruimte.

Medical

Laboratoriumfaciliteiten, operatiekamers, cleanrooms en medische productieomgevingen: op zorgvuldige wijze ontwikkelen we samen met u een pand dat past bij uw medisch-specialistische omgeving.

Automotive

Een showroom, werkplaats, magazijn of een combinatie hiervan. Uiteraard met een representatief buitenterrein. Uw pand wordt uw visitekaartje.

Food

Het produceren, verwerken, opslaan of distribueren van voedingsmiddelen kent strenge richtlijnen. Naast uw productieproces nemen we de geldende regelgeving, zoals de HACCP en de GMP richtlijnen, altijd in acht. Zo kunt u verantwoord werken.

Samen met ons aan de slag?

NEEM CONTACT MET ONS OP