Allround Timmerman

Hou jij van afwisseling in je timmerwerk en vind je veilig en netjes werken in teamverband belangrijk? Wil je graag een bijdrage leveren aan de mooie projecten waar we trots op zijn? Jouw team bij Bouwonderneming Goevaers staat te popelen om met jou als Allround Timmerman aan de slag te gaan!

Over de functie van Allround Timmerman

Als Allround Timmerman ga je aan de slag met het realiseren van nieuwbouw- en/ of grootschalige renovatieprojecten. Dit zijn bedrijfspanden, op maat gemaakt voor onze klanten, die we na de bouw zelf verhuren en beheren. Deze bouwprojecten duren gemiddeld 1 jaar. Zodra we aan de slag gaan met een bedrijfspand, ga jij zelfstandig aan de slag met alle timmerwerkzaamheden. Je werkt zoveel mogelijk met een vast team aan hetzelfde project. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat we werk afleveren waar we trots op kunnen zijn. Jouw werktijden zijn van 7.30 uur tot 16.15 uur.

Als Allround Timmerman ga je aan de slag met: 

 • bouwkundige tekening lezen;
 • maatvoeren en maatvoering controleren;
 • monteren en repareren van (houten) constructies;
 • betontimmerwerk;
 • stelwerkzaamheden en aftimmerwerk.

Over Bouwonderneming Goevaers 

We gaan al even mee. Sinds 1952 bouwen en beheren wij bedrijfspanden, op maat voor onze klanten. We zijn een echt familie bedrijf. Natuurlijk omdat we dat van oudsher ook daadwerkelijk zijn. Maar vooral omdat we ons zo voelen. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid is waar we voor staan. Korte lijnen, snel schakelen en de focus op kwalitatief werk zonder elkaar uit het oog te verliezen.

Omdat wij al ons vastgoed in eigendom en eigen beheer hebben, investeren we in een hoge kwaliteit van onze panden. Dus of het nou gaat om de materialen die we gebruiken of de hoeveelheid tijd die we nemen voor een project; we doen alles met het oog op duurzaamheid en dus op kwaliteit. Ook als dit kostentechnisch net wat minder aantrekkelijk is.

Waarom je als Allround Timmerman bij Bouwonderneming Goevaers wil werken?

Van woorden als ‘manager’ en ‘hiërarchie’ krijgen we jeuk. We zijn vooral één team. Een platte organisatie waar samenwerken, gelijkwaardigheid en waardering hoog in het vaandel staan. Voor jou betekent dit dat je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Wij vertrouwen namelijk op jouw vakmanschap, flexibiliteit, betrokkenheid en klantgerichtheid. We zijn nuchter, hard werkend en (soms wat tè) bescheiden. Maar vooral: schouders eronder en lekker aan de slag.

We werken dus hard, maar daar staat ook zeker wat tegenover. Namelijk:

 • Goede arbeidsvoorwaarden. Zo bieden we een bovengemiddeld goed salaris (passend bij jouw professionele achtergrond en ervaring), 8% vakantiegeld, een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en vergoeding van reisuren en overuren. 
 • 25 vakantiedagen en 20 roostervrije dagen op fulltime basis.
 • Alles wat je nodig hebt om jouw functie als Allround Timmerman goed in te kunnen vullen, zoals: een fijne werkplek met goed gereedschap, een bedrijfsbus, werkkleding en PBM’s op maat, zodat jij veilig en verantwoord kunt werken.
 • Personeelsfeesten en borrels, want ook successen mag je vieren!
 • Ruimte voor jouw ontwikkeling. We faciliteren dit graag door opleidingen en cursussen aan te bieden en als je daarvoor open staat zijn er ook doorgroeimogelijkheden voor je. Geen interesse? Ook goed!

Wat breng je mee?

 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
 • Je bent in het bezit van het certificaat VCA-basis of je bent bereid deze te halen.
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar. 
 • Je bent bereid om naar verschillende projectlocaties te reizen. We hebben een focus op de regio “groot Eindhoven”, maar we realiseren ook projecten buiten de regio.

Vragen?
Heb je naar aanleiding van deze vacature toch nog vragen of wil je graag in gesprek over de mogelijkheden bij Bouwonderneming Goevaers? Neem dan contact op met Dominique Rooswinkel via 06-28671744 of email adres nader te bepalen.

Bureaus: wij doen de werving van onze medewerkers zelf. Dus geen acquisitie naar aanleiding van deze vacature alsjeblieft!