Uitvoerder

Heb jij genoeg van het altijd maar sturen op zo laag mogelijke kosten en wil jij als échte vakman je druk maken om de kwaliteit van wat je maakt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maak jij als Uitvoerder het verschil in onze nieuwbouw- of renovatieprojecten? Krijg jij energie van het aansturen van een team van gemiddeld 75 personen? Jouw team bij Bouwonderneming Goevaers staat te popelen om met jou aan de slag te gaan!

Over de functie van Uitvoerder

Als Uitvoerder ga je samen met het projectteam aan de slag met het realiseren van nieuwbouw- en/ of grootschalige renovatieprojecten. Dit zijn bedrijfspanden, op maat gemaakt voor onze klanten, die we na de bouw zelf verhuren en beheren. Deze bouwprojecten duren gemiddeld 1 jaar. Zodra we aan de slag gaan met een bedrijfspand, ben jij op de bouwplaats verantwoordelijk en het eerste aanspreekpunt. Je coördineert de operationele activiteiten en je instrueert eigen bouwpersoneel, leveranciers en onderaannemers. Jij bent niet eindverantwoordelijk voor het budget (want dat is de Projectleider), maar je wordt vooral op kwaliteit en planning gestuurd. 

Jouw projectteam bestaat in ieder geval uit een Projectleider, een Voorman Timmerman en een Bouwplaats Medewerker. Bij grote projecten werk je ook met een Assistent Uitvoerder. Samen bouwen jullie aan toonaangevende projecten.

Als Uitvoerder neem jij verantwoordelijkheid als het gaat om:

 • het aansturen van het team op de bouwplaats. Het team varieert gedurende de bouw regelmatig van grootte, maar gemiddeld stuur je 50-100 man aan;
 • het projectplan. Je bewaakt de voortgang en stuurt bij waar nodig;
 • de planning. Jij zorgt ervoor dat er structuur wordt aangebracht in de werkwijze en dat de juiste mensen en middelen op het juiste moment aanwezig zijn;
 • bewaking kwaliteit. Jij zorgt voor het opstellen en up to date houden van een kraan/ transportplanning;
 • veilig werken. Jij zorgt ervoor dat alle geldende richtlijnen worden gevolgd en je stuurt bij als dat nodig is.

Over Bouwonderneming Goevaers 

We gaan al even mee. Sinds 1952 bouwen en beheren wij bedrijfspanden, op maat voor onze klanten. We zijn een echt familie bedrijf. Natuurlijk omdat we dat van oudsher ook daadwerkelijk zijn. Maar vooral omdat we ons zo voelen. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid is waar we voor staan. Korte lijnen, snel schakelen en de focus op kwalitatief werk zonder elkaar uit het oog te verliezen.

Omdat wij al ons vastgoed in eigendom en eigen beheer hebben, investeren we in een hoge kwaliteit van onze panden. Dus of het nou gaat om de materialen die we gebruiken of de hoeveelheid tijd die we nemen voor een project; we doen alles met het oog op duurzaamheid en dus op kwaliteit. Ook als dit kostentechnisch net wat minder aantrekkelijk is.

Waarom je als Uitvoerder bij Bouwonderneming Goevaers wil werken?

Van woorden als ‘manager’ en ‘hiërarchie’ krijgen we jeuk. We zijn vooral één team. Een platte organisatie waar samenwerken, gelijkwaardigheid en waardering hoog in het vaandel staan. Voor jou betekent dit dat je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Wij vertrouwen namelijk op jouw vakmanschap, flexibiliteit, betrokkenheid en klantgerichtheid. We zijn nuchter, hard werkend en (soms wat tè) bescheiden. Maar vooral: schouders eronder en lekker aan de slag.

We werken dus hard, maar daar staat ook zeker wat tegenover. Namelijk:

 • Goede arbeidsvoorwaarden. Zo bieden we een bovengemiddeld goed salaris (passend bij jouw professionele achtergrond en ervaring), 9,3% vakantiegeld, een goede pensioenregeling en een collectieve zorgverzekering.
 • 25 vakantiedagen en 15 roostervrije dagen op fulltime basis.
 • Alles wat je nodig hebt om jouw functie als Uitvoerder goed in te kunnen vullen, zoals: een fijne werkplek met goed gereedschap, een leaseauto, laptop en telefoon.
 • Personeelsfeesten en borrels, want ook successen mag je vieren!
 • Ruimte voor jouw ontwikkeling. We faciliteren dit graag door opleidingen en cursussen aan te bieden en als je daarvoor open staat zijn er ook doorgroeimogelijkheden voor je. We gaan er graag over met je in gesprek. 

Wat breng je als Uitvoerder mee?

 • Je hebt minimaal een afgeronde bouwkundige mbo-opleiding en/of je hebt een aantal jaren ervaring in een soort gelijke leidinggevende functie. 
 • Je bent in het bezit van het certificaat VCA VOL.
 • Je bent in het bezit van BHV of je bent bereid deze te halen.
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar. 
 • Je bent pragmatisch, energiek en je hebt een hands-on mentaliteit.
 • Je bent bereid om naar verschillende projectlocaties te reizen. We hebben een focus op de regio “groot Eindhoven”, maar we realiseren ook projecten buiten de regio.

Vragen?

Heb je naar aanleiding van deze vacature toch nog vragen of wil je graag in gesprek over de mogelijkheden bij Bouwonderneming Goevaers? Neem dan contact op met Dominique Rooswinkel via 06-28671744 of email adres nader te bepalen.

Bureaus: wij doen de werving van onze medewerkers zelf. Dus geen acquisitie naar aanleiding van deze vacature alsjeblieft!